За нас

Кои сме ние...

... И защо завръщаме хляба във Фурната?

В нашите спомени от ваканциите на село преди много години, в спомените на родителите ни, на нашите баби и дядовци, хлябът се е пекъл във ФУРНАТА.
Фурна имаше във всяко село, фурната беше институция, фурната беше мястото, където на опашката, докато чакаш да извадят хляба разменяш последните новини дочути от радиоточката или от вестника.

About us
Нашата история

В началото бяхме само семейството, приятелите и хляба...

2019

Отворихме вратите си, за да присъединим и Вас.

Фурна Арсо е малък семеен бизнес, започнал дейността си през 2019 година, като същинското му начало можем да проследим с години назад. Започнахме да печем домашен хляб в знак на семейна война срещу занижените стандарти на промишлено произведените хранителни продукти. Първоначално само за вкъщи, в последствие за близки роднини, заприятели, за приятели на приятели...

About us

2020

Covid не успя да ни изплаши!

Този период бе заплаха за много бизнеси и ние, все още крехки, не бяхме изключение.Това, което ни спаси беше мечтата, за която се борихме и целта, която следвахме, а именно завръщането на чистата и здравословна храна на Вашата семейна трапеза.

About us

2024

И не сме спирали да мечтаем...

Днес, повече от всякога преследваме каузата си да припомним на все повече от Вас вкусът на истинската храна и нейните ползи. Очакваме Ви!

About us
Нашата визия

Натуралната и чиста продукция като нашата, не трябва да бъде смятана за бутиков продукт на пазар, наситен с опасно промишлено производство. Това трябва да е нормата за качество, което да присъства на трапезата на всяко българско семейство.

Нашата мисия

Да върнем спомена за чистата храна!

Всяка трошичка излизаща от Фурна Арсо е приготвена единствено от продукти, които бихме използвали за да нахраним най-близките си вкъщи.

About us
Доволни клиенти

Ето какво казват хората за нас.

Искам да използвам трибуната и да похваля диетичните козунаци , които поръчах по телефона и ми бяха доставени на адрес във Велико Търново от синът на собственика Георги Арсов ! Аромата от козунаците и вашата отзивчивост допринесоха , за празничното ни настроение в този ВеликДен ! Сърдечно благодаря !💜

Veselka D. Nikolaeva

Юни, 2024

Превъзходни,топли,дъхави,ароматни козуначета! 🙏 Точни,коректни с. прекрасен хляб за ценители! Успешни бъдете ❤️

Kalina Todoranova

Април, 2024

Много вкусно и приготвено на място!

YASSEN VB

Ноември, 2022

Bread

Поръчай онлайн и се наслади на вкуса на дома!